Oldal kiválasztása

RÓLAM

Tompai Edithnek hívnak, természetes kövek forgalmazásával és beépítésével foglalkozom már 1998 óta. A különböző kaliberű kivitelezések során számos szakmai tapasztalatot szereztem. Munkáim között szerepel több középület, magánház, lakás és bemutatótermek. Főként Olaszországból érkező mészkő, márvány, gránit forgalmazásával foglalkozom. A forgalmazás mellett azonban az anyagok feldolgozásával és beépítésével is bővült portfólióm. Készítettem már különböző fal, padló, lépcső, konyhai, illetve fürdőszoba pult, ablakpárkány, kerítés és kandalló burkolatokat, de természetesen egyéb, látványos megoldások is születtek az anyagok felhasználásával.

A munka mindig egy konzultációval kezdődik, mely során felmérem a pontos igényeket és megismerkedem a helyszíni sajátosságokkal. Ezt követően átbeszéljük a terveket és beszerzem a szükséges kőanyagokat. A beszerzést követően a gyártást és a beépítést teljes körűen felügyelem, ezzel is segítve a tökéletes megvalósulást.

Szolgáltatási köröm az idők során folyamatos jelleggel bővült a trendekhez igazodva, együttműködésben dolgozom építész tervezővel, belsőépítésszel, ajtó-ablakgyártóval és bútorgyártóval, generálkivitelezővel.

Kérdés, ajánlatkérés esetén forduljon hozzám bizalommal, pár napon belül felveszem Önnel a kapcsolatot! A sikeres együttműködés reményében:

Tompai Edith

+36709082719